Sveriges största guide till världens bästa spel

29:e juli 2021

Eternal Silence 3.0 släppt

Nationaldagen? Nix, det är ES-dagen. Åtminstone i yttre rymden, och ändå – vad är häftigast: Folkdräkter eller stjärnkryssare? Tänkte väl det. Som en kanonsalut ljuder releasen av 3.0 som för Eternal Silence i kurs från jättestrikt fysikrealism för rymdskeppen och inkluderar också infanterimiljöer i högre grad sammanlänkade med rymddelen, nya skepp och banor etc. Bemanna nedladdningslänkarna:

  Medan tankningen avslutas bör det ju finnas tid över till att bekanta sig med manualen och kika på 3.0-trailern:

  Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

    Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •